ОБЩИ УСЛОВИЯ

"АЛСЕФ" ЕООД признава значението на защитата на личната информация за лична информация за нашите клиенти. По-долу ще намерите нашата декларация за поверителност как събираме, използваме и защитаваме вашата лична идентифицируема информация на нашия уебсайт.


Ние събираме лична информация, когато предоставяме услугите си на Вас. Когато поръчвате, регистрирате или се абонирате за бюлетин на нашия уебсайт, можем да съберем определена лична информация като пълно име, имейл адрес, телефонен номер и адрес за доставка с цел таксуване, доставка на поръчката и заявки.


Когато сърфирате в нашия уебсайт, събираме информация за страниците в нашата мрежа, които посещавате и за какво кликвате. Използваме информацията, която събираме от Вас, когато се регистрирате, направите покупка, подпишете нашия бюлетин, отговаряте на проучване или сърфирате на нашия уеб сайт, за да обработвате транзакциите си. Не събираме чувствителни данни като расов или етнически произход, политически възгледи, религиозни убеждения, сексуални предпочитания, криминално досие, здравна информация и генетична информация. Ние съхраняваме информацията ви само, за да обработваме поръчката Ви, да обработваме всички приложими суми за възстановяване, да отговаряме на всякакви оплаквания / обратна връзка или да Ви предоставяме промоционална информация, на която сте подписали.


Ние не предоставяме, продаваме или търгуваме вашата лична информация на трети страни и личната ви информация няма да бъде използвана за никакви цели, различни от вашите транзакции.


Всяка информация, която събираме за данните за кредитната или дебитната си карта, не се съхранява от нас, след като я използваме. Когато правите онлайн сделка за закупуване на който и да е артикул, използваме услугата PayPal и ePay.


Когато се регистрирате в нашия уебсайт, ще бъдете подканени да ни предоставите вашите лични данни за достъп като пълното ви име, адрес за доставка и фактуриране, телефонен номер, имейл адрес и номер на кредитна / дебитна карта. Другите ни клиенти нямат достъп до тази информация. Докато се регистрирате в нашия уебсайт, вие определяте парола. В случай, че го забравите, системата ще генерира нова за вас. Моля, не споделяйте паролата си с никого.


За да защитите личните ви данни, не забравяйте да затворите браузъра си, когато завършите сърфирането. Това е да се гарантира, че другите не могат да имат достъп до вашата лична информация, ако споделяте компютър с някой друг. Всеки път, когато разкривате лична информация по интернет, тази информация може да бъде събрана и използвана от други хора. Моля, бъдете внимателни и отговорни, когато използвате интернет.


Ако имате въпроси относно правилата за поверителност, можете да се свържете с нас, като използвате информацията по-долу.


www.rodopicamper.com

ул.Васил Левски 242

Индустриална зона-север

4003 Пловдив

България

sales@rodopicamper.com