ПЛАЩАНЕ

Можете да платите поръчките си на RodopiCamper.com, можете да извършвате плащанията си с един от следните начини на плащане.


PayPal

Плащането чрез PayPal не изисква потребителски акаунт на нашия уебсайт. Ще получим адреса за доставка от PayPal след извършването на плащането Ви от PayPal.

Нашият PayPal адрес е sales@rodopicamper.com


Кредитна или дебитна карта

Нашата система позволява бързо и сигурно плащане с типове карти Visa / Master Card / Maestro и др. Ако картата има различна валута от лева, плащането ще бъде извършено с помощта на валутата на картата по обменния курс на банката, издала картата.


Банков трансфер

Плащането се извършва въз основа на проформа фактура. Моля, изпратете ни имейл с доказателство за плащане.


ePay

Плащането чрез ePAy (като PayPal) не изисква потребителски акаунт на нашия уебсайт. Ще получим плащането по нашата банкова сметка.


Моля, обърнете внимание: каквото и да сте избрали за плащане, няма да бъдат добавени допълнителни  разходи за доставка в процеса на плащане за доставка над 49,00 лв.

Окончателната сума, посочена в момента на продажбата на нашия уеб сайт, включва безплатна доставка в България и без ДДС.Всички онлайн плащания се обработват безопасно с помощта на уебсайтове за сигурно обработване на плащания като PayPal, ePay.